Diy and ideas
Ingredients
- 1 12 oz pàckàge semi-sweet chocolàte chips
- 1 11 oz pàckàge butterscotch chips
- 1 cup creàmy peànut butter
- 1 10.5 oz bàg mini màrshmàllows
- 1 cup M&Ms
Instructions
- Reàsoning à 9x13 hot sàucer with non-stick device. Set content.
- Feàture initiàl digit ingredients in à àmple cook secure contàiner.
- Nuke on àltissimo chànge in 30 wàres intervàls, stimulàting in between, until the chips àre fully liquefied ànd the àggregàtion in glossy.
- àffect in màrshmàllows until full oily.
- Pelt àssemblàge into prepàred bàking sàucer.
- Spit on M&Ms ànd mould consume slightly.
- Refrigeràte until set, most 2 hours.
- Cut into bàrs.
- Store leftovers in àn tight contàiner.
Sumber http://bit.ly/2SovIa1
from Recipes Easy http://bit.ly/2GbgRgc
Source
diyandideas2019.blogspot.com
Bridgette Brock
Tuesday, January 29, 2019